Goldwing

Detta är en Honda Gold Wing 1500 SE 1996 , som vi köpte ny.  Eftersom den inte var helt i vår smak, ville vi göra lite justeringar här och där.

Så här gjorde vi
– Vi började med att slipa ner hela Mcn, för att sedan lacka allt i vit pearl.
Över det hela sprutades blå opaliserande färg, vilket gör att den blir lila i ett visst ljus.

– Därefter lockades motivet fram, steg för steg… Det unika med våran teknik är att vi inte sprutar motiven. Istället penslar vi allt för att få så god skärpa som möjligt, och detta med stor detaljrikedom.

– Till sist sprutades klarlack med mellanslip 12 ggr över allt. Enbart lackarbetet tog c:a 600 timmar!

– Sen ville vi ha en massa extra ljuspunkter här och där vilket medförde ett omfattande elarbete (tack Micke Malmarowski). När all kabeldragning väl avslutades och strömmen slogs på fungerade faktiskt alla 270 ljuspunkter, lila neonljus, laserkrabbor m.m.

Snyggaste MC
Purple Wing blev utsedd till nordens snyggaste Mc på Nordiska Mc-dagarna i Västervik 1998. Vi har sedan tagit hem första pris flertalet tävlingar. I Simrishamn blev Purple Wing bland annnat utsedd till Europas snyggaste Goldwing 99.

Ljudanläggningen
Anläggningen har levererats av CALIBER, och håller mycket Hi Fi klass.

Blev uppmätt av Sasca till 141,8 dB sommaren 98.

Därefter är den om och tillbyggd med följande utrustning:
– Caliber subwoofer CWE 10, 10″ med gjutet chassie, dubbla magneter etc.

– Caliber förstärkare CA-4300, 4-kanaligt med kromat chassi, noisegate, remotevolym etc.

– Caliber högtalare CSS 4, 4″ koaxialhögtalare med diskantelement placerat i talspolen för minimalt fasfel och maximal offaxirespons.

– CSC4 4″ mellanregister med kromat chassi och skruvanslutningar för kablarna, samt 1″dome diskant.

PÅ Sasca på Bilsports perfomance show vid Elmia i Jönköping 99.10.30 uppmättes 154 dB.

Caliber
Vi har valt Caliber för deras filosofi är att kunna erbjuda maximal prestanda i förhållande till investerad summa pengar, oavsett om det handlar om Low- eller HighEnd produkter.

Dessutom är deras produktsortiment mycket brett och innefattar i princip allt förutom head-units. Ex. Förstärkare, högtalare, subwoofers, subwooferlådor, kablar, tyger m.m.

Därför kan vi i samarbete med CALIBER åta oss att montera en utrustning i just din MC som passar både Din hoj och din plånbok. Vi plockar även fram färdiga monteringssatser efter Dina önskemål om du vill utföra arbetet själv, allt från bättre högtalare, till HighEnd produkter.

Strömförsörjning
För att kunna driva allt detta krävs en modifiering av strömförsörjningen, och vi har valt att montera ett 120Amp batteri i H packväska, samt 2 st X-run laddare på 35 Amp. Denna lösningen gör att man med hjälp av 220V kan spela oavbrutet, på utställningar m.m. Vi har separerat strömsystem för ljudanläggning- Mc. Men vill vi spela enbart på strömmen i Mc-n går även detta, fast kortare tid.

Hoppas vi syns och HÖRS, så kan du få se våra lösningar. Och vi kanske kan lösa just dina ljudproblem.

Johnny & Kerstin i samarbete med CALIBER.